Exklusiva Nyheter: Kissie är bara en liten wannabe hon själv;)

Kissie var 15 år då Big Brother -06 gick. En tjej med en stöddig attityd, ett snyggt yttre, bröstförstöring (i önskan), blondin och med kepsen på sniskan, och partat för fullt var med där. Kissies stora idol..
Jessica Lindgren har idag barn och man, undra när Kissie ska växa upp ifrån att vara en stöddig liten snorunge?
Och jag hejade på Jessica i Big Brother, så käften med er bara..



Ja, vem är vem?

Kissie is going to be mad


Nu är det nog Kissie som är wannabe Dessie, or what?;)

Jag vill bara säga förlåt till att jag inte bloggat på http://wictoriasunge.blogg.se men jag har glömt mina inloggningsuppgifter, men jag ska försöka lista ut det så snart som möjligt. Så länge kan ni titta in min bilddagbok: lillalouisen och kommentera gärna.

Vågar NI inte stå för vad ni säger, så kan ni lika gärna hålla käften!

Nati om Våra underbara läsare! (som också kommenterar):
NU SKA JAG TALA OM EN SAK FÖR DIG EFTERSOM DU INTE FATTAR DET SJÄLV .. FÖR DET FÖRSTA SÅ KAN MAN HA KILLKOMPISAR OM MAN ÄR TJEJ SIDDU, BARA FÖR ATT MAN ÄTER MED NÅGON MAN INTE SYNTS MED FÖRUT SÅ BEHÖVER MAN INTE DEJTA, GET IT? MAN KAN VARA KOMPISAR, MEN DET ÄR DU FÖR OMOGEN ATT FÖRSTÅ TYDLIGEN .. LÄGG NER BLOGGEN OCH SLUTA VAR SÅ JÄVLA PÅ KISSIE, HON HAR INTE GJORT DIG ETT JÄVLA SKIT, MER ÄN ATT DU ÄR SÅ AVUNDSJUK SÅ DET ÄR SYND OM DIG .. UNGJÄVEL VÄX UPP!

Men lilla lilla du, är inte Jonas hennes kille nu då? Eller är de bara vänner? Nej, just det de är mer vänner så håll käften ditt äckliga lilla kryp som inte vet nånting. Det kanske är bra om vi har den här bloggen, så kanske du kan få in nåt i din äckliga lilla hjärna! Jag menar, du verkar inte ha något vett i skallen alls..Hemskt att du blir så upprörd över någon annan, verkligen SÅDÄR upprörd. Det kanske är du som är en jävla stalker av henne, fan vad synd om dig..Men du, dra åt helvete. Vi är avundsjuka på henne för hennes framgång men inget mer, och vi kritiserar henne som vi kritiserar alla andra, bara att vi skriver mest om Kissie. Jag menar, det är både bra och dåligt. Vi tipsar bara folk om henne! Asså jag blir så sjukt jävla trött på dig..Tycker du inte om bloggen, dra härifrån, nej just det du är ju beroende av oss..Du älskar att bli arg, jag menar du är ju bara avundsjuk för att du inte kom på idén före oss..Dra åt helvete, gumman..

Du kan få Kissies näsa om du vill, det enda du förtjänar..och det säger fan inte mycket!

GOD NATT

Förlåt!

Ni har ju själva läst att vi numera vill kommentera det vi får en reaktion, alltså reagerar över i Kissies värld. Men såklart uppdaterar vi också om ni kommer med förslag, skickar bilder eller idolbilder osv. Tack för att ni fortfarande är många läsare och vi hoppas att Svininfluensan-Kissie och hennes I-landsproblem ska komma och bli mycket större.

"Hej jag heter Kissie och jag skriver ett allvarligt inlägg en gång om dagen, på kvällen, för att då får man många kommentarer" - Ett gammalt tips som Kissie gav sina läsare för ett väldigt bra tag sen.

En favorit i repris

Dessie/Kissie Whatever, Same Shit!


Här är bilden då Dessie tycker att hon ser ut som en thailändare, kommentarerna lämnas åt er. Jag delar bara ut information!

Svar på tal!

sandra om :O:
tssss, sminkar sig as snyggt, och hon är AS SNYGG, de finns ju inget och klaga på, + att hennes blogg rockar fett, kan de bli bättre? neee :D kissie 4ever

Svar: Hon kan sminka sig snyggt om hon vill, men den här fjortisstilen med för mkt mörk foundation som hon börjat använda är lite pinsam, så som hon sminkade sig förut är great, och det har vi inte klagat på. Hon är snygg ibland, det beror på, hon är ju inte världens vackraste precis och det finns massor att klaga på, kolla bara igenom alla skvallerbloggar. Sen kan jag också säga, har vi ens sagt att hennes blogg inte är bra? Nej just det, så håll käften. Om du hade tagit reda på rent fakta innan så hade du vetat vid det här laget att vissa utav ägarna på bloggen älskar kissie och vissa hatar henne. Vi kan tycka att hon gör bra saker och vi kan tycka att hon gör dåliga saker. Hennes blogg är sjukt bra men som människa är hon nog ganska meningslös eftersom man ser hur hon behandlar andra och hur hon tänker. Men som sagt, det är en blogg och vi känner henne inte, men vi kommenterar hennes inlägg, och det hon lägger ut på bloggen och det får du leva med. Förresten, hon heter Alexandra och hon kommer inte leva föralltid? Förlåt att upplysa dig om det, lilla gumman, du kommer också dö en dag...Hoppas du kan sova idag, *host* Vi bryr oss inte iaf..


KISSIE ÄR PÅ KRYSSNING MED MYRRAH!


Vill de bli de nya Dessie&Paow eller vad är det frågan om?
Myrrah (Camilla) som bara var kompis med henne för att få hennes blogg stor, som var kompis med Fanny som Kissie bråkade med och som sedan Myrrah bråkade med och blev kompis med Kissie (ja ni kommer ihåg triangeldramat).
Att Myrrah också ber kissie följa med på en spontan kryssning, är ju inte direkt sanning va ?
För en baktanke har Myrrah med det här och det har även Kissie. revenge time or what ?

TÄVLING!

Vi behöver en ny header, det har ni läsare tjatat om också! och nu får ni chans att se till att just DIN header (med ett inlägg om din blogg, evig länkning och massor med länkningar) kommer med på bloggen!

* Gör en header, i vilket program som helst. T.e.x photoshop, picnik, scrapblog, paint osv
* Skicka din header, [email protected] och märk mailet med "tävling"
* Skriv varför just du ska vinna, och varför du valt just de bilderna till headern och i vilket program du gjort det i!
GLÖM INTE ATT SKRIVA VAD DIN BLOGG HETER!
* Vi väljer ut finalister och låter andra rösta!
* länka till oss och du får ett extrapoäng, per dag som går!

3:e plats - Länkning i ett inlägg, + headern uppe i några dagar!
2:a plats - länkning i ett inlägg, evig länkning + headern uppe i en till en & en halv vecka!
1:a plats - länkning i ett inlägg, evig länkning, informationsinlägg, + headern uppe i obegränsad tid (flera månader antagligen)

Våra underbara läsare! (som också kommenterar)

Lindas blogg heter lindablom.se :)
& nu tänkte vi berätta om vad som hände mellan Alexandra och Sara, detta fick vi utav en anonym läsare så anklaga inte oss om detta är fel!
Kissie och Sara (som bor i Uppsala) festade i Stockholm. Då strulade Sara med en kille som Kissie var intresserad av och då blev Kissie arg, hon skrek och sedan drog hon ifrån nattklubben. Sara skulle ha sovit hos Kissie men blev lämnad kvar i Gamla stan, Tåg hade slutat gått. Diss eller Hiss av Kissie?
Kissie dejtade väl redan en kille, som vi också fått smygbilder på utav dumboom.blogg.se.  (hon tog bilderna på Taco Bar där Kissie var med sin dejt ni vet, men efter alla "otrogna" saker Kissie håller på med så undrar man ju lite)


Det kan vara kanske som Kissie säger lite "omoget" att ta smygbilder, men om man går fram och vill ta kort så får man ju inte med killen på bild, så det är väl klart att man tar smygbilder då. Bra jobbat!

[email protected] för mer sånt!


För din egna skull, Stay Away! För bloggandet skull, Forgive and Live! Gör som Fanny&Myrrah ;)

/Lina, Glöm inte att titta in hos wictoriasunge.blogg.se och wickipedia.blogg.se

HAHAHA


Alla måste blivit förvånade när de ser någon som "utger" sig för att vara Kissie skriver sådär. Men men, that's true och det är hon. Coolt! Och vi på kissiebloggen ÄLSKAR den nya kategorin. Lite synd bara att Kissie måste ragga läsare via habbo, men men..

NU GICK DU FÖR LÅNGT!

Du säger att "kissie t.o.m har gränser, men vad är då det här"?

Man gör inte sånt här! Om hon nu "älskar" att kommentera din blogg, var glad. Hon får väl skylla sig själv om hon inte är en likadan bloggare som du och proppar sin blogg med reklam, men man gör inte såhär. Sjukt omoget av dig! Man ska vara snäll mot sina läsare. & skyll inte ifrån dig, vi har nog alla förstått att du tycker hon är söt, en bra bloggare och avundsjuk på henne egentligen. Du kunde länkat till henne iallafall, så dryg som du var nu.

http://norrena.devote.se för er som vill läsa om en snygg kille som dejtar en viss kissie.

Sen är det ju inte första gången du skriver om Linda heller (och sen är det ännu mer patetiskt att en annan tjej vid namn Lina kommenterat bilden, som är brunett och skrivit "antingen är det mig du menar eller så är det Linda som är blond på bilden", om det inte är du på bilden så är det antagligen inte dig hon skriver om?).

Go Linda!

RSS 2.0