Våra underbara läsare! (som också kommenterar)

Lindas blogg heter lindablom.se :)
& nu tänkte vi berätta om vad som hände mellan Alexandra och Sara, detta fick vi utav en anonym läsare så anklaga inte oss om detta är fel!
Kissie och Sara (som bor i Uppsala) festade i Stockholm. Då strulade Sara med en kille som Kissie var intresserad av och då blev Kissie arg, hon skrek och sedan drog hon ifrån nattklubben. Sara skulle ha sovit hos Kissie men blev lämnad kvar i Gamla stan, Tåg hade slutat gått. Diss eller Hiss av Kissie?
Kissie dejtade väl redan en kille, som vi också fått smygbilder på utav dumboom.blogg.se.  (hon tog bilderna på Taco Bar där Kissie var med sin dejt ni vet, men efter alla "otrogna" saker Kissie håller på med så undrar man ju lite)


Det kan vara kanske som Kissie säger lite "omoget" att ta smygbilder, men om man går fram och vill ta kort så får man ju inte med killen på bild, så det är väl klart att man tar smygbilder då. Bra jobbat!

[email protected] för mer sånt!


För din egna skull, Stay Away! För bloggandet skull, Forgive and Live! Gör som Fanny&Myrrah ;)

/Lina, Glöm inte att titta in hos wictoriasunge.blogg.se och wickipedia.blogg.se

Kommentarer
Postat av: Nati

NU SKA JAG TALA OM EN SAK FÖR DIG EFTERSOM DU INTE FATTAR DET SJÄLV .. FÖR DET FÖRSTA SÅ KAN MAN HA KILLKOMPISAR OM MAN ÄR TJEJ SIDDU, BARA FÖR ATT MAN ÄTER MED NÅGON MAN INTE SYNTS MED FÖRUT SÅ BEHÖVER MAN INTE DEJTA, GET IT? MAN KAN VARA KOMPISAR, MEN DET ÄR DU FÖR OMOGEN ATT FÖRSTÅ TYDLIGEN .. LÄGG NER BLOGGEN OCH SLUTA VAR SÅ JÄVLA PÅ KISSIE, HON HAR INTE GJORT DIG ETT JÄVLA SKIT, MER ÄN ATT DU ÄR SÅ AVUNDSJUK SÅ DET ÄR SYND OM DIG .. UNGJÄVEL VÄX UPP!

2009-05-18 @ 08:22:41
Postat av: Karin

Nu är det så att min lillasyster är väldigt nära vän med denna Sara, som för övrig är jättetrevlig. Och jag kan bekräfta hela historien ni skriver om, plus att hon tydligen är direkt mullig, är asblåst och har skittaskig hy. Det är inte bara rykten ;)

2009-06-10 @ 20:03:47
URL: http://ilovekaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0