hissar&dissar-listan


1. Att Kissie förnekar klänningen
- att hon köpte en likadan klänning som Kenza, självklart ska hon få göra det, men att hon nekar att hon inte visste det är bara pinsamt! Eftersom det mesta Kissie köper hittar hon på andra bloggar, skärp dig Kissie, var inte sån copycat!

2. Att hon fortsätter snacka om Blondinbella
- jag har aldrig gillat isabella, faktum med så sa hon att hon skulle länka till ett par vänner som träffade henne i sthlm, men gjorde hon det? nej, hon gav fejkat nummer och allting och de "var" med henne i flera timmar, men varför ska Kissie snacka om Blondinbellas urringning när hon har det själv? Blondinbella har iaf växt upp..kan hon inte få visa lite boobs ibland?

3. Kissie och hennes skryt om ilandsproblem
- Att kissie fortsätter skryta om att hon är en stor bloggare och får massor med vänner på facebook, det är PINSAMT att en sådan stor bloggare som hon använder facebook överhuvudtaget, och har accepterat folk under femton och från andra länder (för det är ju det hon inte tänker göra numera..). Så alla dessa killar från utlandet som skriver sexiga saker till henne har hon alltså accepterat? Ajja bajja, Kissie, din lille mytomanfan ;)


(antingen dissar vi den, eller så "gillar" vi den..)

1. Kissies "gillarlista"
- Det är bara pinsamt att hon istället för att kalla det "hiss/diss", så heter det "diss/gila". Hur fan går det ihop sig? Det låter ju bara hur töntigt och fånigt som helst, det låter töntigare än den här kissiekritik-bloggen! Patetiskt..

2. Skönhetsoperationer
- Vad det är för fel på dem? Det kan aldrig bli som man tänkt sig, det kostar pengar, det är beroendeframkallande..Hitta en sak som är bra med dem? Vill vi ha en liten Lisa-Marie Presley av dig Kissie? Eller Jennifer Coolridge? Nej TACK!

3. Rosa läppar & Fjortisar
- Ja, det är ursnyggt med rosa läppar, jag är glad över att du om någon förstått, att det inte är fjortis att ha rosa läppar! Men som sagt så är du ju en vuxen fjortis, så ska man lita på det du säger? Dock så ska du inte tro att det bara är fjortisar som läser din blogg slaviskt, utan fjortisarna som du kallar de, hatar dig.






Kommentarer
Postat av: linn

har absolut inget bra att säga om kissie, men de där me klänningen är fan bara dumt i huvet att folk hängt upp sig på. klart man inte avstår från en snygg klänning bara för att kenza har den?

2009-03-29 @ 17:58:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0